Öppen kyrka är ett koncept som startade våren 2019. Tanken är att ha gemenskap på ett enkelt sätt genom att träffas i kyrkan. Vi  har knytis och man hjälps åt att duka fram den medtagna maten, äter tillsammans, umgås, pratar, leker, spelar spel, spelar pingis eller något annat som är trevligt. Vi avslutar kvällen med en liten samling med bön och sång och kanske att någon delar några tankar och ett Bibelord med de andra.

Hittills har det inte varit någon bestämd dag vi haft Öppen kyrka utan det har blivit lördagskvällar med några veckors mellanrum.

Meningen är att vem som helst kan ta initiativet till en Öppen-kyrka-träff som då förmedlas främst via mejl. Det är bra om man har någon idé om vilken mat som ska tas med och skriva det i mejlet eller informera om det på en gudstjänst någon eller några veckor innan.

Öppen kyrka är för ALLA åldrar! Ingen är för ung eller för gammal! Istället för att bara sitta hemma och till och med kanske känna sig lite ensam, kan man tillbringa lördagskvällen tillsammans med sina syskon i församlingen!