Välkommen till KONFA! Under ett läsår utforskar vi den kristna tron, åker på hajk & läger, har olika aktiviteter och gemenskap tillsammans. Vi som bjuder in är Missionshuset i Månsarp, Slättenkyrkan i Norrahammar, Missionskyrkan och Pingstkyrkan i Taberg.

Välkommen blivande konfirmander & föräldrar att träffa oss som bjuder in för att höra mer om konfan och ställ era frågor. 8 juni kl 18.00 i Slättenkyrkan

Konfan startar ons 14 sep, varannan onsdag

PLATS
Missionskyrkan Taberg, vi kommer vara i alla kyrkor under året men börjar i Mission.

VEM
För dig som går i årskurs 8.

KOSTNAD
Avgift 1500kr/konfirmand (egentlig kostnad 3000kr, arrangörer står för hälften). Avgiften täcker resor och helpension till hajk & läger, material, fika, undervisning. Vi rekommenderar att följa med på Bödalägret v.32, som bekostas av deltagaren.

ANMÄLAN
Vill du anmäla dig till konfan tryck här

Rebecka Wiberg 076 34 01978 rebecka.wiberg@pingstkyrkantaberg.com
Daniel Lundstedt 072 341 28 14 pastor@tabergsmissionskyrka.se
Kennet Heinevik 070 825 45 65 kennet.heinevik@slattenkyrkan.se

Välkommen med dina frågor och funderingar!