Här kan du se vad som är på gång i församlingen! Håll också koll på kyrkans sociala medier!

LEDIGA TJÄNSTER!

Vilka är vi?

Vi är en församling som längtar efter att se nya människor komma till tro på Jesus. Under de senaste åren har vi arbetat kring församlingens inriktning och valt att fokusera på tre områden varav ett är barn/familj och unga. 

Församlingen vågar prova nya former för att möta människor och just nu står vi i ett nytt socialt utåtriktat initiativ. Pingstkyrkan Norrahammar Taberg ligger i Taberg, ca 15 min söder om Jönköping. Församlingen har cirka 150 medlemmar. 

Vi önskar att de som arbetar hos oss älskar att bygga församling. Senaste året har vi varit ett team på tre anställda med olika inriktningar vilket vi vill fortsätta med. Vi tycker det är en styrka att arbeta i team där vi kan ta vara på varandras gåvor och anpassa uppgifter efter vilka som är anställda. Tjänsterna vi önskar tillsätta inriktar sig på ungdom och barn/familj. 

Beroende på vem du är anpassar vi tjänsterna efter dina gåvor och erfarenheter. Vi vill vara en församling där gåvor får testas och utrymme finns för att växa som ledare och lärjunge!

UNGDOM

Tillsammans med tre närliggande frikyrkor samverkar vi kring ungdomsarbetet. 

Vår tidigare ungdomsledare har haft arbetsuppgifter som b.la. omfattat relationsbyggande arbete och samtal, barnkör, undervisat på K2 (undervisningsgrupp för 9an och uppåt), predikat på söndagsgudstjänsterna, arbete med församlingens kommunikation, samt deltagit i församlingsledningen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 50%. Tjänsten går bra att kombinera med arbete eller studier. I Taberg med närområde finns det flera arbetsalternativ. Vi ser gärna att du har gått en bibelskola eller har motsvarande erfarenhet.

BARN OCH FAMILJ

Eftersom fler familjer kommer till oss och vi har kontakt med många barn och familjer vill vi utöka den tjänst vi idag har inom detta område från 30% till 50%. Tjänsten har innefattat att koordinera och ansvara för den röda tråden genom barn- och ungdomsverksamheten. De barnverksamheter vi har idag är barnkören Kompiskören, Typ freda, söndagsskolan Kompisklubben, samt öppna förskolan Liten & stor. Vi har även tillsammansgudstjänster och hemkyrka för barnfamiljer. Vi önskar att kunna satsa mer på familjer och föräldraskap. Det sociala initiativ som vi är på gång att starta riktar sig till familjer, med en barnsecondhand och en mötesplats som kommer etableras under hösten.  

Tjänsten är ett vikariat på 50% som kan leda till en tillsvidareanställning. Tjänsten går bra att kombinera med tjänsten ungdom eller annat arbete eller studier. I Taberg med närområde finns det flera arbetsalternativ. Det är meriterande med erfarenheter av tidigare arbete med barn och familj och bibelskola/teologiska studier eller motsvarande erfarenhet.

Låter det intressant hör av dig och låt oss samtala.  Skicka din ansökan med CV och Personligt brev till info@pingstkyrkantaberg.com. Vi anställer löpande.

Har du frågor? Hör av dig till Rebecka Wiberg, pastor och föreståndare.